Previous
Next
SAVRŠEN SPOJ MODERNOG ŽIVOTA I LIČNE OAZE

Stambeni objekat Pionirska Sarajevo

Savršen spoj modernog života, lične oaze privatnosti i mira u našem novom objektu, smještenog u idiličnom dijelu grada.

Stambeni objekat Pionirska nije samo zgrada – to je dom u kojem ćete pronaći udobnost, sigurnost, mir i inspiraciju. Svaki kutak je dizajniran s pažnjom prema detaljima, nudeći modernu pragmatičnost i prostor prilagođen vašem načinu života.

Svaka stambena jedinica je osmišljena kako bi pružila najbolje iskustvo stanovanja – optimalno iskorišten prostor, prirodno i mirno okruženje, vrhunski materijali i najnovija tehnološka rješenja samo su neki od elemenata koji čine našu novogradnju neodoljivom i odličnom investicijom.

Fotografije predstavljaju 3D vizualizaciju planiranog dizajna objekta, pri čemu izmjene u toku realizacije ostaju moguće.

STAMBENI OBJEKAT

Nudimo više od doma - nudimo stil života kakav zaslužujete!

Stambeni objekat Pionirska nalazi se u neposrednoj blizini Pionirske doline, preko puta Film Centar Studio, u ulici Hamida Beširevića.

Pristupni put je povezan sa glavnom saobraćajnicom koja objekat povezuje sa samim centrom grada za nekih 10 minuta vožnje, oko 3 km.

Ova atraktivna lokacija, okružena zelenilom, je idealna za obitelji i za sve one koji su u potrazi za bijegom od gradske buke i meteža, a da su opet u blizini svih potrebnih sadržaja i javnog prevoza. Ovaj manji stambeni objekat je pozicioniran u slijepoj ulici te omogućava privatnost i minimalnu saobraćajnu buku.

Nudimo više od doma - nudimo stil života kakav zaslužujete!

Ta cjelokupna mikrolokacija u posljednjih par godina doživljava svojevrsni procvat i razvoj. Obiluje sadržajima poput stambenih objekata, ugostiteljskih objekata, trgovina, što garantuje ispunjenu i raznovrsnu svakodnevnicu stanara.

Stambeni objekat Pionirska se sastoji od etaža suterena, prizemlja i 3 sprata, sa ukupno 10 stambenih jedinica. U sklopu objekta nalaze se parking mjesta i ostave dostupne za kupovinu. Svojom arhitekturom, kao i planiranim vanjskim uređenjem zasigurno će plijeniti pažnju i osvajati oko posmatrača.

KARAKTERISTIKE

Značajne prednosti kupovine nekretnine u stambenom objektu Pionirska:

  • Kupac je oslobođen plaćanja poreza na promet jer cijena uključuje PDV
  • Racionalnije iskorištenje stambenog prostora
  • Kvalitetna i moderna opremljenost stanova
  • Sve instalacije su tehnološki napredne i energetski efikasne
  • Svaki stan ima individualne mjerače potrošnje.

Opremljenost

Termoizolacija
Fasadni sistem je termo fasada EPS-F grafitni debljine 10cm.

Vanjska stolarija
Stolarija 6-komorni system, profili renomiranog evropskog proizvođača, ostakljena troslojnim staklom.

Vrata
U pretprodaji sva vrata se mogu izrađivati prema posebnim zahtjevima, odnosno kupci mogu sami učestvovati u kreiranju svojih vrata.
Standardna izvedba: štokovi, opšivne lajsne i ram krila od lameliranog drveta jele i smrče, obloženim sa MDF komponentama. Opšivne lajsne mogu biti ravne ili zaobljene ivice, ispuna krila čini “saće” ili cijevasta ispuna kao bolja toplotna i zvučna izolacija. Dihtovanje i okovi se ugrađuju po želji kupca. Moguće je ugrađivati i skrivene šarke/baglame.

Kupatila
Kupatila su opremljena visokokvalitetnim sanitarnim uređajima uključujući tuš kabinu, tursko kupatilo, WC školjke sa ugradbenim vodokotlićem, umivaonici sa ormarićem i ogledalom, bojler i priključak za veš mašinu.

Podovi
U stambenim prostorima predviđena je podna obloga prilagođena za podno grijanje, dok je u sanitarnim prostorima i balkonima (lođama) predviđena obloga od protukliznih keramičkih pločica.

Grijanje i hlađenje
Sistem grijanja podrazumijeva sistem na toplotne pumpe Midea sa podnim grijanjem unutar cijelog stana u kombinaciji sa ventilkonvektorima. Sistem upravljanja preko aplikacije.

Lift
U objektu je predviđen lift renomiranog proizvođača Otis.

STANOVI

Stanovi u ponudi

Stan 1

Stan 2

Stan 3

Stan 4

Stan 5

Stan 6

Stan 7

Stan 8

Stan 9

Stan 10

Pomoćne prostorije

Parking mjesta

Status i faza izgradnje

Rok završetka radova je planiran za mart 2025. godine, a obezbijeđenje ZK za juni 2025. godine.

Faza1
Početak izgradnje
mart 2024.
Faza 2
Završetak grubih radova
juli 2024.
Faza 3
Završetak svih radova
Mart 2025
Faza 4
Upotrebna dozvola i
uknjiženje nekretnina
juni 2025.
LOKACIJA

Pionirska dolina

Ne propustite priliku postati dio ovog jedinstvenog stambenog i životnog iskustva.
Kontaktirajte nas i rezervirajte svoj kutak u mirnoj oazi objekta Pionirska:

KONTAKT

Kontaktirajte nas.

Ne propustite priliku postati dio ovog jedinstvenog stambenog i životnog iskustva. Kontaktirajte nas i rezervirajte svoj kutak u mirnoj oazi objekta Pionirska.

Mibral d.o.o. Sarajevo
Srebrenička br. 1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Tel.: +387 33 656 680
Email: nekretnine@mibral.ba