NAŠA PRIČA

Preko 45 godina sa ponosom gradimo

Mibral d.o.o. je građevinska firma sa sjedištem u Sarajevu. Prisutna je na Bosansko-Hercegovačkom tržištu od 1977. god. sa širokom ponudom građevinskih usluga iz oblasti hidrogradnje, niskogradnje i visokogradnje.

Prati nas dugogodišnje iskustvo, stručni zaposlenici i kompletna mehanizacija potrebna za kvalitetno izvođenje radova, a poslovnu filozofiju temeljimo na kvalitetnom i savjesnom izvođenju svih radova.

Posjedujemo licence Federalnog Ministarstva prostornog uređenja i Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju u Republici Srpskoj za obavljanje djelatnosti izvođenja radova.

1 +

Projekata
Izgradili smo mnogobrojne projekte,
i tu ne stajemo.

1 +

Zaposlenih
Izgradili smo stručne i proaktivne timove ljudi, i dalje učimo.

1 +

Klijenata
Izgradili smo dugogodišnja partnerstva, i radujemo se novim poznanstvima.

NAŠA PRIČA

Dobra politika kvaliteta je ključ uspješnog poslovanja

Naše vrijednosti

Vjerujemo da je dobra politika kvaliteta ključ uspješnog poslovanja, a  stečeno iskustvo temelj našeg dosadašnjeg i budućeg uspijeha.

Kontinuirano razvijamo dodatne kompetencije i  unaprijeđujemo naše poslovne standarde i prakse kako bi smo uspiješno odgovorili na zahtjeve tržišta i pružili najbolju moguću uslugu našim kupcima. 

Spojem dugogodišnje tradicije i iskustva sa modernim načinom poslovanja planiramo ostvariti još bolje rezultate u budućnosti.

Maja Bralović-Smith
Direktor

Po čemu smo drugačiji

Svjesni smo da je stagnacija mit, da se moramo uvijek usavršavati i razvijati kako bi nastavili ostvarivati odlične rezultate.