STARfest 2023

Učestvovali smo na STARfest – 2. BH festivalu za razvoj karijere mladih

15.11.2023. održan je STARfest – BH festival za razvoj karijere koji organizuje udruženje „Inkubator društvenih inovacija – Munja”. Među desecima izlagača i Mibral je, kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u građevinskoj industriji, našao svoje mjesto i izazvao ogromnu pažnju posjetilaca.

STARfest je odlična prilika za mlade da se upoznaju sa trendovima na tržištu rada, poslovima budućnosti i onima za kojima je ogromna trenutna potražnja, ali i načinima kako da se osnaže i razviju svoje vještine i kompetencije. Najvažnije od svega je da mladi prepoznaju svoje preferencije i dalje se karijerno usmjere u razvijanju iskustva i profesionalnih kompetencija.

Mibral tim je strpljivo i posvećeno odgovarao na brojna pitanja o kompaniji, izazovima i profesionalnim vrhuncima koje daje građevinska industrija, mogućnostima koje nudimo i karijernim prilikama. Složni smo u stavu da se bavite onim što volite i nećete niti jedan dan u radnom vijeku provesti “na poslu”.

Da li imaš smisla za graditeljstvo – otkrij uz lego!
Među brojnim posjetiocima štanda otkrivali smo da li se među njima kriju novi graditeljski uzori! Organiziran je lego challenge, kroz smijeh i zabavu smo otkrili tri nova lego majstora koji su za svoje radove dobili i poklon vaučere. Pobjednici pohađaju sljedeće škole:

1. mjesto osvaja S.K. iz Srednje tehničke škole grafičkih tehnologija dizajna i multimedije
2. mjesto osvaja L.H. iz Elektrotehničke škole za energetiku
3. mjesto osvaja F.A. iz Srednjoškolskog centra Nedžad Ibrišimović
Zahvaljujemo se organizatorima i svim posjetiocima na ovom nevjerovatnom danu.


Nadamo se da smo opravdali epitet jednog od najpoželjnijeg poslodavca iz građevinske industrije i da će Mibral zasigurno biti buduće radno mjesto nekima od njih.

Ukoliko tražite priliku da postanete dio našeg uspješnog kolektiva, pošaljite nam svoju biografiju na mail: info@mibral.ba

Sretno!

Podijeli:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn