KLJUČ USPJEŠNOG POSLOVANJA

Politika kvalitete

Od svog osnivanja Mibral vjeruje da je dobra politika kvaliteta ključ uspješnog poslovanja, te temelj našeg dosadašnjeg i budućeg uspjeha. Na tržištu smo trenutno u svom djelokrugu rada postali prepoznatljivi po kvaliteti izvedenih radova, poštivanju ugovorenih rokova i profesionalnošću.

Naša politika kvaliteta zasniva se na uspješnom spoju stručne kompetencije, tehničke opremljenosti i potpunoj primjeni standarda i propisa iz oblasti građevinarstva, a poslovnu filozofiju temeljimo na kvalitetnom i savjesnom izvođenju svih radova.

Služeći se sistemom i standardima ISO 9001:2015 pratimo kvalitet trenutnog i osiguravamo kontinuirano poboljšanje budućeg poslovanja. Ovo ostvarujemo kroz:

  •   razumjevanje potreba naših kupaca i pružanje najadekvatnijeg rješenja,
  •   unaprijeđenjem zadovoljstva kupaca okončanjem projekata u dogovorenom roku i visokim kvalitetom izvođenja,
  •   garanciju kvaliteta završenih projekata i očuvanjem visokog nivoa profesionalnosti

Postojimo radi naših kupaca te uvijek težimo ka pružanju izvanrednih usluga i velikom stepenu zadovoljstva. Metodama redovno sprovedenih anketa i razgovora sa našim kupcima blagovremeno dobijamo povratnu informaciju o njihovom zadovoljstvu, te ažurno sprovodimo eventualne mjere poboljšanja.

Zahvaljujući jakom liderstvu i aktivnom učešću svih članova Mibrala ostvarujemo izvanredne timske rezultate. Prateći jasno definisane odgovornosti i ovlaštenja primjenjujemo ISO 9001:2015 na svim razinama našeg poslovanja.

Primjenjeni sistem menadžmenta kvaliteta nam pomaže da održimo visoki standard trenutnog poslovanja, ali nam takođe daje osnovu za kontinuirano unaprijeđenje što je naš primarni cilj.

Naš način rada

Primjenjeni sistem menadžmenta kvaliteta nam pomaže da održimo visoki standard trenutnog poslovanja, ali nam takođe daje osnovu za kontinuirano unaprijeđenje što je naš primarni cilj.

Prijem i evaluacija
pregled projekta
Istraživanje i detaljno
planiranje
Početka izvođenja
radova i finalizacija
Evaluacija i
primopredaja projekta